Actrice

Jessica De BelActeren is van jongs af aan een enorme passie geweest waar ik al mijn energie makkelijk in kwijt kon. Ondanks dat ik van thuis uit enorm gesteund werd om een beroep te kiezen waar ik mijn bezieling in kwijt kon koos ik er toen niet voor hier professioneel mee verder te gaan wanneer ik een hbo opleiding moest kiezen. Ik circuleerde met veel plezier in het amateurwezen en heb veel bijgeleerd wat mij de moed gaf om bij andere gezelschappen dan het gekende Kersouwe te auditeren. Nieuwe avonturen kwamen op mijn pad en er ging een wereld voor me open!

Om als Vlaamse mee te werken aan een musical in het Bosch, dat is toch net iets anders. Ik werd ingezet als kameleon en kreeg vijf verschillende rolletjes waarbij de spannendste wissel diegene was van ruwe gothic naar vrije hippie in minder dan drie minuuten. Zelfs mijn moeder herkende me niet in alle gedaanten!

Jessica De BelOnverwacht en verrassend kwam de rol Fem in de monsterproductie Het Narrenschip op mijn pad. Een rol waarin ik enorm mocht groeien op zangtechnisch gebied en waar ik stevig in mijn schoenen moest staan als naïeve jonge maagd die tegenpool was van de rest van de cast. Met Max Havelaar neem ik bij theatergroep de Kersouwe afscheid van het amateurwezen om mij hierna te focussen op de kleinkunst productie Mona bij P.A.producties.

Het theaterdier in mij is er een die wil blijven ontwikkelen en geniet van iedere stap die ze maakt!

Naast deze theateravonturen ontwikkel ik me als interactieve actrice bij Real Life Gaming in de productie Prison Escape. De real life gaming sector is jong en groeiend. Ik blijf benieuwd naar nieuwe producties! Ook heb ik in 2017 het educatief entertainment ontdekt bij opdrachtgever Aniba Productions in het Norticagebied van Wildlands Adventure Zoo. Hier vertolk ik als Mathilde Charcot, een ietswat verwarde Franse onderzoekster die jong en oud meeneemt op avontuur door het Nortica gebied waar de pooldieren leven. 


Voor beeldmateriaal verwijs ik u graag naar mijn creatief portfolio.

Bekijk mijn volledig portfolio als actrice.

Graag raad ik de volgende samenwerkingen aan