LinkedIn

Jessica De Bel

Ik houd van avonturieren, nieuwe samenwerkingen en neem anderen graag mee op sleeptouw. Men noemt mij ook wel een temperamentvol organisatietalent dat voldoening haalt uit het zo snel mogelijk behalen van een klantgerichte oplossing. Mijn eigenzinnigheid zorgt ervoor dat ik mijn eigen doelstellingen met regelmaat evalueer en zo duidelijk op koers blijf.

Jessica De Bel

Met Ballestra wil ik iedereen uitnodigen weer even het kind in jezelf op te zoeken. Stage combat is in tegenstelling tot andere martial arts een sport waar je niet als eenling wil winnen, maar waar je met je medestander een spectaculair ogend gevecht gaat neerzetten. Dit vraagt veel vertrouwen van diegene waar je mee samenwerkt. En vertrouwen heb je nodig voordat je plezier kan maken. Denk bij martial arts aan afstand, tijd, kracht, positie en actie. Thema's waar je mooie weerbaarheidstrainingen aan kan koppelen. Maar zeker ook thema's waar je theatraal mee kan spelen! En dat is Stage Combat, een spel waar je communiceert met verschillende instrumenten. Of het nu een zwaard, rapier of je vuist is, zodra je elkaar aankijkt, voel je het kriebelen en borrelt het avontuur in je op. Vanaf de eerste que tot de laatste slag bestaat er even niets anders dan hetgeen er tussen jouw en je medeacteur(s) leeft. 

Momenteel ben ik op organisatorisch gebied werkzaam bij Medusa's World - Medusa's Wereld in de productie en als entertainer.

Klik hier om naar mijn LinkedIn profiel te gaan

 

Graag raad ik de volgende samenwerkingen aan