Talenten

Jessica De Bel

BallestraGevechtschoreografe

Iedere volwassene droomt wel eens van woeste gevechten. Zonder dat deelnemers het door hebben verbeteren ze bij theaterschermen hun houding en leren ze fysiek in te zetten om op een eigenzinnige manier tot hun doel te komen. Stage combat kan je voor meer inzetten dan een leuke show. Iedereen heeft daar zijn of haar eigen ontwikkeling in en daar zitten voor mij de schatten om mee samen te werken met mijn bedrijf Ballestra

Het is een queeste om theaterschermen als erkende sport kenbaar te maken aan het grote publiek.

Bekijk mijn volledig portfolio als gevechtschoreografe.

 

 

Jos Kaldenhoven Fotografie

Actrice

Acteren is van jongs af aan een enorme passie geweest waar ik al mijn energie makkelijk in kwijt kon. Ondanks dat ik van thuis uit gesteund werd om een beroep te kiezen waar ik mijn bezieling in kwijt kon koos ik er eerder niet voor hier professioneel mee verder te gaan. Na menig producties in het amateurwezen kriebelde het om vaker op het podium te staan en nieuwe avonturen te beleven. In 2016 maakte ik daarom ook de keuze mijn geld als entertainer te gaan verdienen.

Het theaterdier in mij is er een die wil blijven ontwikkelen en geniet van iedere stap die ze maakt!

Bekijk mijn volledig portfolio als actrice.

 

 

Bovenstaande talenten nemen alle focus op waardoor onderstaande talenten soms ondergesneeuwd worden.
Gelukkig zijn ze wel terug te vinden in mijn portfolio.

 

StichtingPEPZangeres

Met mijn klassieke zangdiploma en wat pop-rock opleiding heb ik lang niets gedaan. Het podiumbeest werd wakker geschud toen ik als backing vocals gevraagd werd bij de Black Albino’s en zangentertainment groep PartyBende mocht ondersteunen. Naast mijn werk als actrice en gevehtscoach ben ik weinig als zangeres te vinden op een podium, maar bij Mona komt dit talent weer kijken en krijgt ze alle ruimte om het publiek te veroveren.

In het dagelijks leven maak ik niet zoveel lawaai, maar als zangeres breng ik graag mensen in vervoering

Bekijk mijn volledig portfolio als zangeres.

 

 

ModelJessica De Bel

Het modelleren kwam op mijn pad via het theater en is naast zingen de hobby die ik tijdens mijn studie met veel liefde voortzette. Ieder seizoen wordt vastgelegd door fotografen waar ik een fijne band mee heb. Je kan wel zeggen dat iedere transformatie van de laatste 10 jaar ergens op foto staat. Het is voor mij een soort dagboek, mijn manier om naar mezelf te kijken en nieuwe kanten te ontdekken. 

Vele shoots zijn iedere keer weer een ervaring waar ik iets nieuws ontdek aan mezelf.

Bekijk mijn volledig portfolio als model.

Graag raad ik de volgende samenwerkingen aan